Відкрито прийом замовлень на повністю електричний Volvo C40

10:06 | ЧЕРВЕНЬ 03 2021
Відкрито прийом замовлень на повністю електричний Volvo C40

Компанія Volvo Cars офіційно відкрила прийом замовлень на Volvo C40 Recharge, нової повністю електричної моделі компанії.

Автомобіль, що є ориєнтиром для нещодавно оголошеної нової комерційної стратегії компанії, C40 Recharge доступний в інтернеті на офіційному сайті виробника на ринках Європи вже з цього тижня. Клієнти можуть замовити його, не виходячи з власного будинку, або зробити онлайн-замовлення разом з дилером.

За офіційною інформацією виробника, автомобіль оснащений двома електродвигунами, по одному на передній та задній мости, що живляться від батареї потужністю 78 кВт-год, яку можна швидко зарядити до 80 відсотків приблизно за 40 хвилин. Очікуваний пробіг складатиме близько 420 км, який з часом покращиться завдяки он-лайновим оновленням програмного забезпечення.

Новий Volvo C40 є останнім проявом прихильності Volvo Cars майбутньому з нульовими викидами. Компанія планує запуск ще кількох електричних моделей у найближчі роки для того, щоб 50 відсотків світового обсягу продажів складалися з повністю електричних автомобілів до 2025 року. До 2030 року вона планує, щоб кожен проданий автомобіль був чисто електричним.

"Ми називаємо це майбутнім Volvo", - сказав Лекс Керсемейкерс, керівник глобальних комерційних операцій у Volvo Cars. "Це тому, що наш Volvo C40 Recharge - це більше, ніж просто новий автомобіль. Це наша перша в історії лише електрична модель і являє собою важливий крок у нашому плані переходу в Інтернет з метою зручності споживачів. Це, коротше кажучи, абсолютно новий погляд на Volvo ".

C40 Recharge має всі переваги позашляховика, але з більш низьким та елегантнішим дизайном. Задня частина C40 Recharge має вражаючий дизайн, який поєднується з нижньою лінією даху, в той час як новий дизайн спереду представляє нове обличчя для електричних Volvo і включає фари з найсучаснішою піксельною технологією.

Всередині C40 Recharge надає клієнтам високе положення сидіння, якому віддає перевагу більшість водіїв Volvo. Інтер'єр доступний з різноманітними варіантами кольорів та декорів, унікальних для моделі. Це також перша модель Volvo, в якої не буде використовуватись шкіра.

Як і XC40 Recharge, C40 Recharge постачається з однією з найкращих інформаційно-розважальних систем на ринку, розробленою спільно з Google на базі операційної системи Android. Він надає споживачам вбудовані додатки та послуги Google, такі як Google Assistant, Google Maps і Google Play.

Volvo C40 Recharge почне випускатися цієї осені і буде будуватися одночасно із XC40 Recharge на заводі Volvo Cars у Генті, Бельгія.

Для замовлення в Україні автомобіль буде доступний на прикінці цього року.