14 переваг та унікальних фактів до Дня Народження Volvo 14 квітня!

11:04 | КВІТЕНЬ 14 2021
14 переваг та унікальних фактів до  Дня Народження Volvo 14 квітня!

Як автомобільна компанія Volvo Car народилась 14 квітня 1927 року. За минулі 94 роки, нам є чим пишатись! Отже, ми бажаємо, щоб і Ви теж розділили гордість за бренд разом з нами!

 

  1. Триточковий ремінь безпеки. Volvo стала першою в світі компанією, яка впровадила цю найважливішу функцію безпеки, і зробила її стандартної на скандинавських ринках в моделях Amazon і PV544 у 1959 році.
  2. Система SIPS. З’явилася в моделі Volvo 850 у 1991 році система захисту від бокового удару SIPS мінімізує деформацію пасажирського салону в разі дорожньо-транспортної пригоди.
  3. Надувні шторки безпеки. Встановлені на стелі надувні шторки безпеки допомагають захистити від удару голови пасажирів. Вперше застосовані в Volvo S80 у 1998 році.
  4. Унікальна для України система Volvo On Call. З’явилася у 2001 році єдина в Україні по-справжньому діюча система, яка встановлена виробником та  дозволяє бути володарю на зв’язку зі своїм автомобілем он-лайн цілодобово та керувати всіма системами автомобіля дистанційно.
  5. Система BLIS. Розроблена Volvo у 2004 році радіолокаційна система моніторингу "мертвих зон" контролює зони, не видимі в дзеркало заднього виду.
  6. Можливість замовлення запасних частин будь якого року вироблення. Vovlo Car надає можливість власникам автомобілів будь якого року замовить оригінальні запчастини, навіть на авто 1927 року!
  7. Довічна гарантія на запасні частини. Volvo Car перша в світі автомобільна компанія, яка надає довічну гарантію на запасні частини, встановлені в офіційної дилерської мережі.
  8. Перший іноземний автомобіль року в Японії. Вперше в історії на японському ринку Автомобілем року 2017 став Volvo ХС60. А вже в наступному 2018 році перемогу отримав Volvo XC40, зробивши це вже традицією.
  9. Найбезпечніший автомобіль. Volvo XC60 другого покоління визнаний найбезпечнішим автомобілем 2017 року за підсумками тестів Euro NCAP.
  10. Самий титулований автомобіль сьогодення. З моменту створення сучасного кузова Volvo ХС90, він отримав вже більше 100 нагород по всьому світу, як від професійних експертів так і від покупців.
  11. Volvo XC90 - найбезпечніша машина Великобританії. За 16 років в цих кросоверах ніхто не загинув в ДТП! Таку інформацію отримали автори статистичного дослідження з британської фірми Thatcham Research. Volvo XC90 надійшов у продаж на території Великобританії в 2002 році і з тих пір розійшовся в кількості 50 тисяч примірників.
  12. Будь яка модель з двигунами Plug-in hybrids. Volvo Cars – єдина компанія в світі, яка дозволяє замовити будь яку існуючу модель автомобіля з двигунами Plug-in hybrids, потужними, економічними та екологічними.
  13. Самий великий дилерський центр Volvo Європи розміщений в Україні. Автоцентр Volvo Car-Дніпро з моменту відкриття та до теперішнього часу визнаний найбільшим за площею дилерським центром.
  14. 14 нагород до 14 квітня. Компанія Volvo Cars зробила собі та своїм шанувальникам подарунок до Дня Народження, отримавши 14 нагород Страхового інституту безпеки дорожнього руху (IIHS), США у 2021 році.