Відкривайте Україну: композитор Євген Хмара розповів, де влітку відпочити з родиною. Відео

11:06 | ЧЕРВЕНЬ 25 2020
Відкривайте Україну: композитор Євген Хмара розповів, де влітку відпочити з родиною. Відео

Український композитор та амбасадор бренду Volvo в Україні Євген Хмара поділився планами на літо у відеоролику.

Митець закликав відкривати нові горизонти у своїй країні і пам’ятати: все, що потрібно для чудового відпочинку, ми вже маємо.

«Наше життя – це постійний рух. Але ж як давно ми не подорожували Україною, де є стільки неймовірних місць! Щастя – коли ви подорожуєте разом. Для відпочинку у мене все є тут: авто для відкриття нових місць, родина, що завжди зі мною, і моя Україна», – ділиться Євген Хмара.

Разом із Volvo композитор рекомендує місця для відпочинку, куди й сам збирається влітку. Вони відрізняються від популярних туристичних маршрутів, до яких звикли українці.

Готель-замок у Карпатах «Вежа Ведмежа» Автентична природа, готель у стилі замку Середньовіччя та зони релаксу сподобаються сімейним парам із дітьми та чудово пасують для романтичного вікенду.

На території SPA-комплексу преміум класу: басейн під відкритим небом, SPA-зона, квадроцикли, велопрогулянки, пейнтбольний майданчик та дитячі розваги. У спеціальні дні організовують і середньовічні розваги: примірявши образи минулого та одяг, гості влаштовують лицарські турніри, змагаються за серця коханих, стріляють із арбалетів та випробовують справжню гармату минулих віків.

Локація межує з Львівщиною, Закарпаттям та Івано-Франківщиною. Вікенд у Полтаві: Verholy Relax Park та маєток козацького роду Апостолів Verholy Relax Park – ідеальне місце для заміського відпочинку. Wellness-центр, SPA-зона, басейн, прогулянки на конях із німецьким родоводом, гіроскутерах, велосипедах, канатний парк для дітей – ще не весь список розваг у комплексі. Окремо гості відзначають неймовірну чистоту і потужні дезінфекцію у номерах, що наразі надзвичайно актуально.

Великим родинам зручно буде у шале – закритій території авторського дизайну. Відчувається абсолютний спокій, а вікна висотою більшою, аніж людський зріст, – додатково підкреслюють окрасу лісу навколо.

Готельно-ресторанний комплекс у стилі маленької Швейцарії з комфортними котеджами для пар чи компаній розташований у 10 км від центру Полтави. Чудовий варіант для вихідних – саме там відбувалися зйомки відеоролика Volvo з Євгеном Хмарою.

Родинний маєток козацького роду Муравйових-Апостолів – місце, яке варто відвідати дорогою від Verholy Relax Park. Місцеві жителі називають його маєтком із привидами. Свого часу російський дипломат Іван Муравйов-Апостол – праправнук українського гетьмана Данила Апостола – отримав його у спадок. Споруда пережила війни та революції, тому побувати варто хоча б заради прямого відчуття історичного подиху років.

Містечко на воді та республіка троянд поблизу Одеси Вилково називають українською Венецією – кожен гість відчуває абсолютний дзен, потрапивши у містечко, що повністю стоїть на воді. Неподалік від Одеси, на острові у гирлі Дунаю – воно демонструє, що повсякденні турботи не відіграють вирішальну роль у нашому житті. Автомобіль зручно лишити неподалік та прогулятися уздовж берегів, вдихаючи чисте повітря і знаючи: літо настало.

Долина троянд в Одеській області, вирощена колишнім токарем Миколою Громлюком – це 20 гектарів поля та 500 унікальних сортів квітів з 1995 року, що дивують відтінками та ароматом. Гості забувають, що це Україна, адже трояндове поле нагадує найвидатніші парки Європи. Приміром, Королівський парк квітів у Нідерландах не поступається красою українському квітковому раю. З початку весни і до пізньої осені – троянди є чудовим місцем для романтичної погулянки та спільних фото на усе життя.

Локація – село Кірове Лиманського району. Співочі тераси та Кицівська пустеля на Харківщині У фруктовому саду «Співочі тераси» в селі Городнє гості чують шепіт на відстані 40 метрів. Місце, де годинами можна слухати спів вітру. У вигляді амфітеатру, цегляні стіни саду оснащені трубами з різних металів – так досягається надзвичайний акустичний ефект.

Туристам особливо сподобається знімати сторіз зі звуком – моментально друзі почують чарівне звучання терас у саду.

Кицівська пустеля – місце, де ви знайдете екстрим і спокій одночасно. Подорожуючи у позашляховиках Volvo, можна навіть організувати перегони у піску: мандрівники розповідають, що полюбляють такі пустельні розваги. А захід сонця, улюблена книга та абсолютний релакс – додаткові переваги безлюдного місця.

Знаючи про цю пустелю, українці більше не ностальгуватимуть за минулорічними екскурсіями до Сахари. Українська пустеля у Печенізькому районі Харківської області – це теплий пісок, піщані дюни, а для шанувальників соцмереж – ще й чудові фотосесії.

«Кордони лише у нашій свідомості, – говорить Євген Хмара, – без них ви відчуєте свободу і зрозумієте: за географічною назвою «Україна» приховане справжнє щастя. Тут можна будувати кар’єру, відпочивати, виховувати дітей та щодня радіти сходу сонця».