Як криза у світовому автобудівництві впливає на автомобільний ринок України?

15:10 | ЖОВТЕНЬ 20 2021
Як криза у світовому автобудівництві впливає на автомобільний ринок України?

На протязі останніх чотирьох місяців надходе дуже багато новин про складну ситуацію у світовому автопромі. Криза охопила майже всіх відомих автовиробників світу.

Автомобілі с кожним роком стають більш технологічними, тому цілком зрозуміло, що світова проблема з напівпровідниками дуже сильно торкнулася автомобільної галузі.

В умовах пандемії та скорочення виробництва, на ринку напівпровідників, які застосовуються в автомобілебудуванні, склався дефіцит та черга. Щодня надходять новини про скорочення обсягів виробництва автомобілей тим чи іншим виробником.

Це призводить до того, що кількість пропозицій автомобілей у торговельних мережах скорочується великими темпами. Подібна ситуація склалась і на автомобільному ринку України. У дилерів деяких брендів навіть не залишилось автомобілей для продажу. Строки постачання на окремі моделі досягають терміну 9-12  місяців.

Та не всі дилери потрапили у такі неприємності. Професійна  політика планування поставок Віннер Імпортс Україна та  Автоцентру Volvo Car-Дніпро дозволила сформувати якісний склад товарних автомобілей в наявності.


На площі шоуруму розташувався майже весь модельний ряд автомобілів Volvo: кросовери ХС40,  XC60 та XC90, універсали V60, V60 Cross Country та V90 Cross Country, і навіть повністю електричний Volvo XC40 Recharge.

Тож, якщо ви обираєте свій новий автомобіль, то запрошуємо вас в наш Автоцентр. Всі автомобілі доступні для тест-драйву. Придбати автомобіль можливо не тільки за повну оплату, а й у кредит та лізінг зі ставкою від 0,01% річних та з першим внеском від 25 %.

Чекаємо саме на вас в нашому Автоцентрі!