Новий рівень безпеки від Volvo

16:08 | СЕРПЕНЬ 18 2020
Новий рівень безпеки від Volvo

Volvo завжди дбає про власників своїх автомобілів та забеспечує ще більший рівень безпеки.

Принаймні, саме для збільшення рівня безпеки та впевненності власника автомобіля, виробник розробив спеціальний ключ дистанційного керування Care Key.

Якщо Ви подеколи передаєте свій Volvo у керування іншій особі та хочете бути впевнені в безпеці водія та автомобіля, саме цей ключ допоможе Вам.

 

Ви можете встановлювати максимальну швидкість вашого автомобіля для ключа Care Key. Інші функції ключа не відрізняються від функцій звичайного ключа дистанційного керування.

Обмеження мають виконувати роль заходів, покликаних зменшити ризик аварій та підвищуючи безпеку передачі авто у користування, наприклад, молодих водіїв, паркувальників або ж співробітників автомайстерні.

А якщо Вашим автомобілем по черзі керує декілька водіїв, та Ви хочете встановити обмеження швидкості для кожного окремо, виробник дозволяє запрограмувати і використовувати до ОДИНАДЦЯТИ ключів з обмеженнями!

Тож, щоб дізнатися деталі замовлення та підключення індивідуальних ключей Care Key, звертайтесь до офіційного дилера Volvo Car - Dnipro за наступними контактами.