У Дніпрі відкрився унікальний музей старовинних автомобілей

15:10 | ЖОВТЕНЬ 25 2021
У Дніпрі відкрився унікальний музей старовинних автомобілей

Урочисте відкриття музею відбулося 20 жовтня 2021року. Це надзвичайне місце, де автомобілі розповідають таємниці, і кожна з них має своє місце в історії.

Будучи одним з найексклюзивніших музеїв автомобільної промисловості в Україні, Old Cars має понад 300 квадратних метрів експозиційної площі та розповідає про еволюцію великих досягнень автомобілебудування та її вплив на нашу культуру за останні 100 років.

Саме тут, ви зможете отримати справжнє естетичне задоволення від побаченої колекції єдиних в своєму роді автомобілів, що зберігають історію безлічі життів і пил доріг від початку ХХ сторіччя. Серед них є справжні автомобілі легенди, які разом з іншими експонатами становлять центральну частину постійної експозиції.

Неповторні дизайн автомобілів і геометрія форм – заворожують. А сам факт того, що дані вироби з багаторічною історією і сьогодні представлені в єдиних екземплярах, – мимоволі підкреслює значимість, розкіш і унікальність колекції.

Досліджуючи музей, ви зустрінете доброзичливих та обізнаних провідників галереї, які нададуть відповіді на запитання, покажуть вам галерею та поділяться величезною кількістю захоплюючих історії.

Автолюбителі та новачки із задоволенням зануряться у середовище, яке є цікавим, освітнім та інтригуючим.