Модель-бестселер Volvo XC60 стала ще більш інтелектуальною

14:08 | СЕРПЕНЬ 25 2021
Модель-бестселер Volvo XC60 стала ще більш інтелектуальною

Компанія Volvo Cars представляє вдосконалення для легендарного середньорозмірного кросовера XC60. Впровадження медіа систем на базі Android в автомобілях Volvo підіймає XC60 на наступний щабель вдосконалень. Оновлену модель 2022 модельного року запустили у виробництво наприкінці травня.

Інтуїтивна система мультимедіа нового покоління пропонує оновлену персоналізацію та підключення, які вдосконалені із новим пакетом цифрових послуг — Digital Services.

Центральним елементом пакета Digital Services є доступ до додатків та послуг Google*. Вони пропонують голосове управління за допомогою Google Assistant, найкращу у своєму класі навігацію з використанням Google Maps і власні внутрішні додатки автомобіля, доступні у Google Play.

З підпискою на Digital Services власники отримують доступ до всіх послуг та функцій у пакеті. Усі технічні засоби для запуску послуг вже наявні в автомобілі, а потрібні дані включені до пакета**.

Volvo Car Group — перша компанія, яка об’єднала зусилля з Google для інтеграції інформаційно-розважальної системи на базі Android із вбудованими додатками та послугами від Google. Після довгих років розробки у тісній співпраці двох компаній, повністю електрична модель XC40 Recharge стала першим автомобілем Volvo, де встановлена ця система.

Вже понад десятиліття модель XC60 незмінно входить до числа елітних представників одного з найбільш конкурентних сегментів на ринку. Ця модель продається найкраще ще з 2009 року, а до 2020 року вона досягла показника світових продажів у понад 1,68 млн***.

Лише за 2020 рік продано майже 200 тис XC60, що становить близько 29 % від загального обсягу продажів компанії Volvo Cars. Що стосується частки на ринку, це найпопулярніший автомобіль у європейському сегменті середньорозмірних преміальних кросоверів, який також посів місце серед 5 найкращих моделей в тому ж сегменті у світовому масштабі.

Маючи титул Світового автомобіля року в 2018-му році як одне із найбільш значущих своїх досягнень, упродовж останнього десятиліття модель XC60 також відзначили світовими нагородами у категоріях від дизайну до безпеки.

Щодо оновлень безпеки, то наразі XC60 обладнаний сучасною сенсорною платформою вдосконалених систем допомоги водієві (ADAS) від Volvo Cars, а також інноваційною системою активної безпеки з низкою радарів, камер та ультразвукових датчиків.

Платформа ADAS забезпечує розробку та розширення систем активної безпеки в автомобілі XC60, як-от визначення інших учасників дорожнього руху, автоматичне гальмування та уникнення зіткнень. Вона також забезпечує ненав’язливу підтримку водія від стоянки до досягнення дорожньої швидкості, завдяки функції допомоги водієві Pilot Assist.

Поки основні зміни відбуваються глибоко всередині автомобіля XC60, дизайнери компанії вдосконалили дизайн екстер’єру елегантними елементами: новою решіткою радіатора, новим переднім бампером та варіантами коліс, а також новим кольором екстер’єру.

Персоналізувати своє авто можна додатково розкішними варіантами без використання шкіри та оббивкою з текстильного матеріалу City Weave.

 

*Функції та послуги у пакеті Digital Services відрізняються залежно від регіону ринку. Більше про пакет Digital Services за цим посиланням.

**Залежно від ринку. Для отримання додаткової інформації перейдіть за посиланням вище.

***Об’єднані показники світових роздрібних продажів для XC60 I та II покоління з січня 2009 р. по грудень 2020 р.

Google, Android та Google Play є торговими марками компанії Google LLC.