Volvo стають ще більш екологічними

11:11 | ЛИСТОПАД 30 2021
Volvo стають ще більш екологічними

Компанія Volvo Cars продовжує тенденції свого розвитку, спрямовані на збереження довкілля та зменшення негативних наслідків виробництва автомобілей.

Це стосується не тільки забруднення повітря шкідливими викідами, а й використання ресурсів при виробництві.

Наразі, у дизайні інтер'єру значною мірою використовуються екологічно чисті матеріали – як натуральні, так і отримані внаслідок переробки. Серед них: шведська вовна, що отримується від відповідальних постачальників, екологічно чистий текстиль та легкі композитні матеріали на природній основі.

Вовна перетворюється на повністю натуральне полотно, що дихає без будь-яких добавок. Цей теплий і м'який матеріал використовується в спинках сидінь та в обробці верхньої частини панелі приладів. Крім того, підлога та нижня частина панелей дверей вкриті стовідсотковою вовною.

Вовна - не тільки міцний, м'який і натуральний матеріал, вона має дуже хороші властивості, коли йдеться про підтримку рівної та комфортної температури.
Висока повітропроникність вовни допомагає регулювати температуру тіла, як у спекотну, так і в холодну погоду. Елегантна обшивка чудово гармонує з інтер'єром автомобіля.

Тож, завітайте в Автоцентр Volvo Car-Дніпро та переконайтесь особисто у найновішій якості!

Ласкаво просимо!